avvikande

Just another WordPress.com weblog

Bedragerskan Zeljka Hamza Serdar

Nu berättas en sann story om bedragerskan  från Bosnien, Zeljka Hamza Serdar.  Om du någonsin får med henne att göra så hoppas jag att du kollar upp henne här! Du kommer att bli blåst, så detta är en varning till alla medmänniskor. Hon är en bedragerska. Och som alla bedragare är det ju alldeles självklart en psykopat!

För identifikation och för att ingen ska sväva i tvivelsmål så kommer här en bild på fanskapet.

Bilden är hämtad från hennes egen facebook. Hon är nu något äldre och hon är nu eventuellt lite smalare nu. Kanske hon ser ut så här istället:

Hur många har hon ruinerat egentligen, det är frågan. Kanske hon en dag dyker upp i Tv3:s EFTERLYST!

Vad bedragerskan har gjort och som känt är, det kommer nu.

Hon har självklart inte kunnat skaffa sig en egen lägenhet. Och det är ju inte så särskilt märkvärdigt eftersom den här sortens folk alltid har med kronofogden att göra. Eller egentligen är det väl tvärt om, att det är kronofogden som har med dessa personer att göra.

Av det här skälet hyr hon en lägenhet av en person som inte för ögonblicket har behov av den för egen del. Hon hyr alltså i andra hand. Varför lägenheten hyrs ut i andra hand saknar betydelse, men ändå kan den saken nämnas, fall någon undrar om den hyrs ut för att någon vill sko sig. Nej, så är det inte. Den hyrs ut möblerad, men till samma kostnad som kontraktsinnehavaren själv har för lägenheten. Innehavaren vistas under något år utomlands, men vill ju inte bli av med lägenheten.

När innehavaren kommer hem lägger han märke till att det ligger en massa post innanför dörren.  Han ringer då på, men ingen öppnar dörren. Han ringer på hennes telefon, men efter några signaler bryts det. Hon stängde av telefonen. Han tar kontakt med värden eftersom han inte hr några nycklar till lägenheten.  Han får då veta att ingen hyra har betalats på hela tiden som hon har bott där.

OK, killen får behålla lägenheten om skulden regleras inom tre veckor och han betalar drygt 70.000 kronor omgående för att slippa hamna i sitsen att vara utan bostad och utan möjlighet till ny bostad. Så blir ju konsekvensen om man inte har betalat hyran.

Att hon satte honom på pottkanten brydde hon sig inte det minsta om. Det värsta är ju trots allt inte pengarna i sig utan just detta att inte kunna få en ny bostad. Det hade inträffat om det endast hade gått ytterligare ett par veckor. Ärendet var fört till stämning. Men den drogs tillbaka i och med att allt betalades.

Lägenhetsinnehavaren fick nycklar och gick in i lägenheten. Det var rena tjuvgömman i densamma. Datorer, stereoanläggningar, DVD-spelare, videospelare, faxar och så vidare, fanns det högt och lågt och en gross. Men tjejen som finns på bild här ovan lyste med sin frånvaro. Gissa varför!

Jo, det är ju inte så konstigt. Hon noterade ju att var sökt och att den utomlandsvistande mannen hade kommit hem. Då schappade hon. Det är kanske inget som förbryllar. Men de där stulna datorerna hade hon inte lyckats forcera lösenordet på och därför var de slaktade och det som var användbart hade hon antagligen kränkt till någon. Mest märkligt är dock att hon hade stulit ett larmskåp från hemtjänsten i Mölndal. där hon haft sitt arbete.

Och var är hon nu? Var är psykopaten? Riskerar du att stöta på henne? Var på din vakt! Hopas du hittar hit innan du blir blåst, du också!

Det mest korkade är ju trots allt att hon har en sida på Facebook, men det är väl en sak hon har förbisett! Hon vill väl synas och vara lite märkvärdig, men det blev då hennes misstag!

augusti 28, 2010 - Posted by | psykopati och andra störningar | , , ,

6 kommentarer »

 1. Den djävla idioten!
  Gott att se henne uthängd!
  Faaan, säger jag! Tack vare henne har jag kronofogden på mig!
  Ett satans svin. Kan ingen slå ihjäl henne?

  Kommentar av Lurad | september 19, 2010 | Svara

  • Bättre om man kunde se henne inburad. Eller om någon vill ta risken att ta henne av daga. Sådana där har vi andra inget behov av. Satans parasit.

   Kommentar av web4tell2you | september 27, 2010 | Svara

 2. Jag undrar bara hur det går för vårdtagarna där hon jobbar, Hemtjänst Västra Hisingen Friskvädersgatan 8 i Göteborg.
  Box 418 22 Göteborg
  031-366 63 39

  Jag menar att hon som är så samvetslös och roffar åt sig av andra kommer ju snart att ha roffat åt sig av vårdtagarnas ägodelar, smycken och pengar. Om hon inte redan har gjort det, vill säga.

  Undra hur mycket dom vet på Hemtjänsten. Man borde ju ringa och tala om för dem att de har en bedragerska, sannolikt psykopat, anställd hos sig.
  Intet ont anande gamla och sjukpensionerade tror ju att de kan lita på hemtjänstens personal när de släpper in dem i sina hem.

  Det blir snart en notis i pressen och en förhandling i tingsrätten. Man får ju hoppas att rätten begriper att de kommer att höra en radda lögner, för ljuga är ju sådan djävligt bra på.

  Det kan aldrig sluta lyckligt.

  Kommentar av Skeller | maj 15, 2011 | Svara

 3. Vad jag vet så satte hon sin man på pottkanten och stack!

  Först fixade hon en boxadress eller nåt liknande. Sedan förfalskade hon namnteckningar och skaffade konton både högt och lågt och lät bli att betala.
  Sen stack hon från gubben och ungarna från Norge till Sverige.

  Nu står gubben där med skulder upp över öronen och kämpar som fan för att lägenheten inte ska tvångssäljas.

  Ungarna skiter hon i och pappan får ta hand om dem, vilket han så gärna gör. Han vill ha ensam vårdnaden för hon tar inget ansvar för dem. Det enda hon har gjort sedan hon stack för ett par år sedan är att skicka gratulationskort på deras födelsedagar, då och endast då. Inget till jul. Inga presenter, inga telefonsamtal eller att hälsa på dem. Ändå motsätter hon sig fadern får vårdnaden!

  Är inte hon psykopat så vet jag då rakt inte vad en psykopat är!

  Jag har sett henne ljuga utan att ens blinka. Hon är helt oberörd när hon konfronteras med sina ruttna gärningar.

  Jag vill verkligen varna för henne! Det var bra att jag hittade denna blogg, för själv skulle jag inte ta på mig att skriva vad jag vet om henne. Nu fick jag i alla fall veta var hon jobbar. Men mig har hon inte drabbat så jag har ingen anledning att hämnas. Men jag vet en som har!
  Om andra vill så lägger jag inte näsan i blöt eller två fingrar emellan.

  Nej, istället skulle jag gärna upplysa folk om var hon finns om någon undrar!

  Kommentar av inga | maj 25, 2011 | Svara

  • Tack för den informativa kommentaren!

   Kommentar av web4tell2you | juni 5, 2011 | Svara

 4. Äntligen någon som lyfter fram henne i ljuset!
  Denna avskyvärda bedragerska är inte värd att leva! tänk så myckt ont fanskapet har gjort! Inget samvete, ingen moral, bara rent djävla skit gör hon mot alla. Tala om psykopat!
  Men folk fattar ju inte! De tror på hennes lögner som små barn tror på amsagor!

  Fy fan, fy fan, fy fan för aset!

  Den som är drabbad vet, men andra gillar henne. Fan så inbilska folk är och ställer upp till hennes försvar!

  Fan, jag spyr! Jag spyr gala på henne!

  Tänk så många offer hon har lämnat efter sig! Och hon känner ingen ånger! Urk!

  Själv skulle jag vilja att hon återbetalade de 35.000 hon ”behövde” för att inte ”råka illa ut”, som hon sa!

  Svin, as, skit!

  Kommentar av gösta | augusti 14, 2011 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: